Varázsolj őszi hangulatot az otthonodba!

Ebben a gyönyörű napsütéses időben ki ne szeretne egész nap a természetben sétálgatni és gyönyörködni az ősz színeiben? Most megosztunk veletek pár ötletet, amivel igazán őszi ruhába ,,öltöztetheted” a saját lakásodat! Ehhez pedig a Crayola segítségét hívjuk, mely kiváló minőségű termékeivel bármilyen kreációhoz tökéletes alapanyagot nyújt.

1: Csillámos levélfüzér

Az őszi levelek remek alapot nyújtanak. Irány a kert és gyűjtsetek össze szép leveleket, majd törölgessétek meg őket. Ezután a Crayola Metál festékével vagy a Crayola csillámos ragasztójával fessétek, kenjétek be a leveleket! Különleges mintákkal díszíthetitek vagy akár az egészet csillámossá varázsolhatjátok. A száradást követően nincs más dolgotok, mint egy szép szalaggal átfűzni őket és már kész is az egyedi, őszi dekoráció a lakás ajtajára és ablakaira.

kreatív15

 

 

2: Gesztenyés csigabiga

A gyerekek kedvenc időtöltése ősszel a gesztenyegyűjtés. Ehhez remek ötlettel kedveskedünk, melyhez a Crayola Gyurmavarázs szettek ,,asszisztálnak”.
Elkészítése egyszerű mégis kreatív. Törölgessétek át a választott gesztenyét majd vegyetek a markotokba egy kis gyurmát. Sodró mozdulattal készítsetek belőle egy hosszú gyurmaformát, amit ezután hajlítsatok meg a csiga testének. A csiga fejecskéjét a képen látható módon formálhatjátok. Ezt követően meg kell várni, míg a gyurma megszárad és megszilárdul. Ez körülbelül pár percet vesz igénybe és ezután egyszerűen a gesztenyét rá kell ragasztani folyékony ragasztóval a gyurmatestre és már kész is a házi csiga-biga.

csigabiga

 

 

3: Őszi falevelek kétféle formában

Utolsó pontunkban két különböző technikával és anyaggal kell dolgoznotok, mégis hasonlóan szép és egyedi őszi faleveleket kaptok. Az első tippünkhöz a  Crayola gyurmavarázs fehér csomagja szolgál alapanyagként. A puha, könnyedén formázható gyurmát különböző formájú és méretű levelekre kell gyúrni, majd egy fogpiszkálóval egyszerűen belevájnotok a levél erezetét. Így természetes, a valósághoz hű leveleket fogtok kapni. Emellett ne felejtsetek el egy pici lyukat is beleszúrni, hogy később felakasztható dekorációk legyenek. A kreációkat ezután kedvetekre festhetitek ki a Crayola Kimosható festékszettjeivel. 

falevél

 

 

Ahogy az előbb említettük, ha ősz, akkor falevelekből sosem elég. Mindenki imádja a különleges leveleket gyűjteni. Erre remek lehetőséget nyújt ez az évszak, hisz csupán le kell értük hajolni. Vigyetek haza leveleket, és fessétek be az erezetüket a Crayola Temperakészletével Majd rögtön egy fehér lapra óvatosan nyomjátok rá azokat és tartsátok ott pár másodpercig.  Ezután óvatosan emeljétek fel a leveleket egymás után és lám el is készült a remekmű. Különböző koncepcióban készíthetitek el és díszíthetitek fel vele a lakást. Szuper időtöltés a gyerekek és családok körében. 

levelek

 

Reméljük sikerült új ötletekkel bátorítani titeket
a ,,Do it yourself” dekorációk elkészítésére, hisz nincs is annál szebb,  
mikor saját alkotásod és munkád köszön vissza a bejárati ajtóról vagy épp a nappali faláról.