A Crayola segít felkészülni egy igazi Halloween-i estére!

A kreativitást maximálisan támogató Crayola termékek a Halloween-i készülődés során sem hagynak cserben.

 

Van még pár hét az izgalmas estéig, de jobb tudni, mire is lehet szükségünk az alkotás során. Ebből adódóan összegyűjtöttünk pár ötletet, mellyel különleges és egyedi töklámpásokat készíthettek otthon a családdal, vagy épp a pajtásokkal. Az előző töklámpással kapcsolatos posztunkban (lásd: itt ) már a kezdeti lépéseket és előkészületeket megírtuk, úgyhogy most egyenesen beleugrunk a téma közepébe és különböző tippekkel segítünk.

 

1. Ha imádod a süteményeket, és a fánkokat, akkor ez egy remek választás lehet, hogy ínycsiklandozó asztali dísz kerüljön az étkező asztalára.
Ehhez a Crayola 8 darabos temperakészlete áll rendelkezésünkre. Nincs más dolgod, mint ecsetet venni a kézbe és kedvenc fánkjaid gusztusos mintáit felfesteni a dísztökre, ahogy az a képen is látható. 🙂

kreatív21

2. Az otthon ékes dekorációja lehet egy fényes, aranyló, vagy bronzos színű dísztök is. A metál festésű alkotáshoz szuper eszközül szolgál a Crayola Metál festék. Az elkészítése egyszerű, csupán arra kell figyelni, hogy egységesen vidd fel a festéket a választott tök felületére. 

kreatív22

Természetesen ha szeretnél még extrább külsőt díszednek, különböző mintákkal ékesítheted. 

kreatív23

3. Mesehősökből soha nem elég, így csak a képzelet szabhat határt, hogy saját szuperhősödet, mesefigurádat megfesd a Crayola tempera festékével. Mutatunk nektek pár képet, mely további ihletet szülhet buksitokban. Vágjatok bele bátran!

tök04

tök03

Bízunk benne, hogy máz izgatottan várod a Halloweent
és sikerült pár jó ötlettel segítenünk munkádat!

Következő héten ismét jelentkezünk!