8 izgalmas tény, amelyet (bár sejthettél, de) nem tudtál a Crayola kifestőkről!

Sorozatunk előző részében az írószerek birodalmába látogattunk el, most viszont Kifestőfölde felé vesszük az irányt. A Crayola kifestőkészletek elsősorban sokszínűségükkel és cuki rajzocskáikkal lopták be magukat a gyerekek és szülők szívébe, ám ennél sokkal több rejlik bennük. Gyertek, fedezzük fel együtt a Crayola kifestőkben rejlő potenciált! 

  1. A kifestők nagy része oktató célzattal bír. A Crayola kifestői között az übercuki állatkás és mesehősös változatok mellett olyan színezőlapok is megtalálhatók, amelyek a számok, betűk, állatvilág és földrajz világába kalauzolják a gyerekeket. Így a kreatív, pihentető tevékenység játékos tanulással párosulhat. 
  1. A kifestők biztonságosak és mérgező anyagoktól mentesek. Ahogy ezt az írószerek esetén már említettük, a Crayola a biztonságos alkotás híve, így filctollaik és egyéb írószereik mellett kifestőlapjaik is mérgező anyagoktól mentesek. 
  1. A Crayola Guinnes világrekordot döntött az egyik kifestőjével. A Crayola 2018-ban Guinness-rekordot állított fel a világ legnagyobb kifestőkönyvével, amelynek összmérete meghaladta a 37 m2-t. A hatalmas kifestőt egy rendezvény keretében mutatták be, ahol az arra látogatók bele is színezhettek a különféle mintákat tartalmazó, gigantikus színezőbe. 
  1. A Crayola a Disney-vel, Marvellel és Nickelodeonnal együttműködve bővíti kifestő-kínálatát. A Crayola különböző együttműködések keretében hozza a mesék, animációs filmek és szuperhősök világát még közelebb a gyerekekhez. A tematikus színezőkkel a gyerekek új ruhákba öltöztethetik kedvenc hercegnőiket, és akár még a Hulk teste is zöldről kékre válthat. 
  1. A Color Wonder színezők TELJESEN maszatmentesek. A Crayola Color Wonder termékcsaládja az utazásbarát termékek kincstára! A termékcsaládhoz tartozó filctollak ugyanis kizárólag a Crayola Color Wonder papíron aktiválódnak, minden egyéb felületen teljesen átlátszóak. Így a gyerekek kreatív pillanatai a szülők számára is gondtalanok lehetnek. 
  1. A Mini Kids színezőket és foglalkoztatókat már az 1 évesek is használhatják! A Crayola Mini Kids termékcsaládja a legkisebbeknek készült: nem tartalmaznak mérgező anyagokat, a kifestőkben található rajzokat pedig a kicsik is könnyedén kiszínezhetik, hiszen itt nem a részletgazdag kialakításé volt a főszerep.  Az írószerek tömzsik, hogy a kis kezek is könnyedén megfoghassák őket, a matricák pedig a legcukibb mesehősöket elevenítik meg. 
  1. A kifestőnek nem kell papíralapúnak lennie – a Washimals is egy fajta színező! Ki mondta, hogy csak papíron lehet színezni? A Washimals-állatkák a legjobb vásznat biztosítják az alkotni vágyó gyerekek számára. Az állatkák bundáját a gyerekek akárhányszor újra kiszínezhetik – egy kis langyos víz és a tisztítókefe segítségével pedig percek alatt újra fehéren tündökölhetnek! 
  1. A POPs 3D foglalkoztatók új szintre emelik a színezést! A Crayola új POPs 3D foglalkoztatóival a kiszínezett lapokból a gyerekek térhatású képeket készíthetnek! A gyerekek különböző tematikák közül választhatnak: kiskedvencek, vízi világ, mesevilág, tündérek és még sok más, a színezést követően pedig ideje összeilleszteni és egymáshoz rögzíteni a lapokat – a végeredmény egy bohókás, lufihatású kép lesz!