Hogyan távolítsuk el a mosható ujjlenyomatokat a szövetből?

Ha tisztítás előtt szennyeződést észlel, öblítse le forró vízzel. Körülbelül 12 percig mossa forró mosogatószeres vízben. Az Oxi Clean vagy a Clorox 2 oldatában egy órán át áztassuk a foltos szövetet a csomagoláson feltűntetett utasítás szerint. Ismételje meg a mosási ciklust. Az ismételt mosás eltávolítja a maradék foltokat.

Kérjük, vegye figyelembe:

A foltok eltávolítására vonatkozó javaslatokat fogyasztóinknak nyújtott szolgáltatásként állítottuk össze. Nem tudunk garanciát vállalni, illetve nem vállalunk felelősséget az ezen eljárások során elért eredményekért. További ajánlásokért forduljon a helyi tisztítóhoz.
Mielőtt kipróbálná a fent említett folteltávolítási módszert, vizsgálja meg az egyes eljárásokat a tisztítandó anyag vagy felület egy nem észrevehető, takart területén. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a folteltávolító szerek veszélyes anyagot tartalmaznak, ezért csak felnőtteknek javasolt a használatuk. A Crayola nem javasolja a gyerekeknek, hogy kísérletezzenek ezekkel a szerekkel.

A fent említett folteltávolító szerek a leghatékonyabban működő, laboratóriumban tesztelt márkák. Mindig ellenőrizze az egyes mosószereket az ajánlott eljárások és figyelmeztetések tekintetében. A versenyképes márkatermékek ugyanolyan jól működhetnek.