8 izgalmas tény, amelyet (bár sejthettél, de) nem tudtál a Crayola kifestőkről!

Sorozatunk előző részében az írószerek birodalmába látogattunk el, most viszont Kifestőfölde felé vesszük az irányt. A Crayola kifestőkészletek elsősorban sokszínűségükkel és cuki rajzocskáikkal lopták be magukat a gyerekek és szülők szívébe, ám ennél sokkal több rejlik bennük. Gyertek, fedezzük fel együtt a Crayola kifestőkben rejlő potenciált!  A kifestők nagy része oktató célzattal bír. A Crayola […]

8 érdekes tény, amelyet (bár sejthettél, de) nem tudtál a Crayola írószerekről!

Mivel a következő hetek sokak számára a sulikezdéshez szükséges felszerelés beszerzéséről fognak szólni, ezúttal 5 ténnyel készültünk a számotokra kedvenc írószermárkánkról, a Crayoláról! A 120 éves múltra visszatekintő Crayola a megbízhatóság, minőség, biztonság és tartósság jegyében tervezi meg és gyártja termékeit, hogy olyan eszközökkel lássa el a gyermekeket (és alkotni vágyó felnőtteket), amelyekkel magabiztosan próbálhatnak […]

Crayola rajziskola: Super Mario🍄

Mi már nagyon várjuk az új Super Mario filmet! Reméljük Ti is! Addig is, itt egy rajz, amely ha beszélni tudna, biztosan azt mondaná: It’s a me, Mario!

Crayola rajziskola: Harry Potter⚡

Ünnepeld velünk a Harry Potter világnapját ezzel a rajzzal, amelyben a Roxfort világából ismert összes kedvenc ereklyénk helyet kapott. Az aranycikeszt elkapni szinte lehetetlen, lerajzolni viszont…meglepően egyszerű! Alkossatok velünk!

Crayola rajziskola: Cseresznyefa🌸

Ünnepeld velünk a tavasz megérkezését ezzel a hiperegyszerű cseresznyefa rajzzal, amellyel akár egy képeslapot is díszíthetsz.