Kreatív farsang a Crayola termékeivel ☺

Folytatjuk a farsangi készülődést és újabb ötleteket adunk ahhoz, hogy a legegyedibb farsangi jelmezeket tudjátok elkészíteni gazdaságosan, gyorsan és egyszerűen.

Gondold ki mi is szeretnél lenni farsang alkalmával és vesd be minden kreativitásodat! 🙂

Rajzoljátok meg saját jelmezeteket és gyűjtsétek be az elismeréseket!

 

CrayolainThought

 

Lányok és kislányok! Most nektek adunk pár ötletet!

Egy gyönyörű tündérjelmezhez vagy katica jelmez megalkotásához csak egy nagy kartonra lesz szükséged és festő kellékekre no meg ollóra és ragasztóra.

 

manualidad-infantil-disfraz-de-mariquita_j6y

 

A következő lépés, hogy a kivágott formát egy alapszínre lefesd. Ehhez egy hengert is használhatsz vagy egy nagyobb ecsetet.

 

v4-728px-Make-Butterfly-Wings-Step-3

 

A tempera a legjobb választás a festéshez, hiszen magas a fedőképessége. A katicához javasoljuk neked a piros alapszínt, melyre fekete pöttyöket festhetsz. A pillangószárnyhoz vagy tündérszárnyhoz rózsaszín vagy lila, de akár sárga vagy kék alapszínt is használhatsz.

 

manualidad-infantil-disfraz-de-mariquita_ge4

 

Amint megszáradt az alapszín, dekoráld ki a jelmezedre jellemző mintákkal. Használhatsz akár csillogó ragasztót is a tündérszárnynál, de akár csillogó zsírkrétával is rajzolhatsz rá! Ha elkészültél ezzel is már csak lukat kell fúrnod a jelmezen a megfelelő helyre és belefűzni gumit és már fel is veheted.

Egy kicsit nehezebb, de annál fantáziadúsabb tippünk következik, melyhez feltétlen hívd segítségül nagyobb testvéredet vagy szüleidet. Egy egész körhinta ló jelmezt készíthettek szintén kartonból. A képen látható pónit akár zsírkrétával is megrajzolhatod.

 

DIY-cardboard-carousel-horse-toddler-costume-10

 

Természetesen a fiúkra is gondoltunk és nekik is segítünk, hogy milyen jelmez kiegészítőt tudnak készíteni saját kezűleg, ami ráadásul menő is!

Nincs másra szükség, mint kartonra, papírra és festékre vagy színes ceruzára, de akár filctollal is dolgozhatunk.

Készítsünk kardot, mellvértet Minecraft stílusban vagy bármit ami eszedbe jut, hiszen a számítógépes játékban minden pixelből épül fel így neked is könnyű lesz megrajzolni négyzetekből a jelmezeket és maszkokat!

 

espadacraft4

 

A Star Wars szereplőit is megidézheted a farsangi jelmezbálon egy kis praktikával.

Nézd csak milyen egyszerű formákból el tudod készíteni az álarcokat! A színeket is le tudod lesni a kékről ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény, így nagy eséllyel nyerheted meg a jelmezversenyt a suliban!

 

ff3fe1389db912452aff00b62bf5a1ce

 

Legyél TE a legmenőbb hős farsang alkalmával és vesd be a Crayola kreatív termékeit! 🙂

the_star_wars_printable_masks_1