Crayola és a farsangi készülődés – tippek

Itt az alkalom, hogy kedvenc mesehősöd vagy példaképed bőrébe bújhass, hiszen közeledik a farsangi szezon. Te már kitaláltad milyen jelmezben űződ el a telet?

Az oviba vagy a suliba megrendezett farsangi bál jelmezversenyén, díjazzak, ha saját magad által megálmodott és elkészített jelmezben vonulsz fel. Anyu biztosan segít elkészíteni bármiről is legyen szó!

 

02_Content_image_SUPERHERO_744w_2x

 

Lépjünk a tettek mezejére és találjuk ki közösen, hogy mi leszel a farsangi bulin!

Minyon? Hát persze, hogy a gyerekek és felnőttek kedvenc kis sárga figurái, akik mindenkit jókedvre derítenek! Ha te is szívesen bújnál egy vicces kis Minyon bőrébe nézd meg hogyan is teheted meg könnyedén pár lépésből.

Nézzük mi is kell hozzá!

Olló, ceruza, filctoll vagy zsírkréta, tempera vagy színes ceruza készlet és persze karton.

 

CrayolaIroszerek_496x358

 

Rajzold meg emlékezetből vagy az internetről leöltött sablon alapján a Minyon maszkot, majd színezd ki. Ha kész vagy vágd ki ollóval és fűzz bele gumit, hogy rögzíteni tudd a fejeden. Már csak egy kantáros nadrágot és egy sárga pólót kell keresned a ruhásszekrényedben és már indulhatsz is a jelmezversenyre. Ugye milyen egyszerű?

 

d71a1304ef561f65e00a0f789d380063

 

Ha már nagyon belejöttél a színezésbe semmiképp ne hagyd abba! A Crayola termékei között szuper kifestőket találsz!

 

crayola_minyonok_mini_szinezo_keszlet_2546_LRG

 

A Minyonok is veled örülnek!

 

Screen Shot 2017-07-07 at 7_45_49 AM

 

Rajzolhatsz magadnak akár egy különleges maszkot is farsang alkalmából. Ha kiválasztottad a formát és körbevágtad, fesd ki, majd dekoráld csillámos ragasztóval, így a színpadon csillogni fogsz!

 

maszk

 

Éld ki kreativitásodat és tavaszra fel!!!