Glitteres Dekorgyöngyök, avagy csillámozás kosz nélkül

Kislányos szülők bizonyára többször tapasztalták már, hogy a csillám és a csillogó kiegészítők kötelező kellékek egy kislány életében. Valószínűleg az érzés sem idegen, mikor csillámporos alkotások után, anyának több időbe telik eltakarítani a romokat, mint amennyi idő alatt elkészült a remekmű. ??

Először kiborul a csillám, a kislányok jajveszékelve kérik édesanyjuk segítségét, hogy mentse meg az utolsó szemet is, mert kárba fog veszni! Két nappal később apa nem érti, hogy miért kuncogtak rajta a tárgyaláson, miután észreveszi, hogy csillámporos a homloka, de legalább jól áll neki! ??

A másik hajmeresztő eset, mikor túlcsordul a ragasztó! Ijesztő mondat egy anyuka számára, aki éppen az ebédet készíti, hogy: „ Jaj Anya…véletlenül túl sok ragasztót nyomtam”. Véletlenül persze, gondolja anya mérgelődve, és mire szélsebesen odaérne a tett helyszínére a „véletlenül” kinyomott ragasztóban tapicskoló gyerkőc már a kutyát is összekente és beszórta csillámmal, hogy szép legyen! ??

Az ilyen fejfájást okozó délelőttöktől/délutánoktól kíméli meg a reményvesztett szülőket a Crayola Glitteres Dekorgyöngy  készletek! Csillámos játék bogyók, ragadnak is, szóval nem lesz szükség többé kiöntött ragasztóra, szétszórt csillogásra, mert ez kettő az egyben! ?

Az adott kis formákra szétnyomkodhatják a színes pöttyöket, kiegészítő eszközökkel, tökéletesre formálhatják a művet. Alkothatnak saját kreálmányokat is! ?

Biztonságos, nem ragad, nem borul ki, de garantált boldogságot okoz mindenkinek. Anya nyugodt, hogy nem folyik a ragasztó, a kislányok pedig csillámvilágban érezhetik magukat minden percben! ?❤️

crayola-glitter-dots-keychainsTimeline1