Crayola Washimals

Minden szülő egyszer átesik azon a sokkon, hogy a gyerek összefirkálta a falat a lakás valamelyik pontján. Alkotott a nappali falán, elbújva a wcben vagy a hálószobában az ágyon ugrálva. Egy kis bosszankodás után az embernek már ereje sem lesz az ilyesmin felkapni a vizet, viszont, ha nagy a csend a gyerkőcök körül, az mindig valami „rosszat” jelent! ???
 
A Crayola Washimals ebben nyújt segítséget, a reményvesztett szülőknek. Állatos játék, méghozzá összefirkálható állatkákkal! Mindegyik kisállat hófehér bundácskával rendelkezik, amit a kicsik és nagyok is egyaránt újra és újra összefirkálhatnak. A crayola ezért alkotta meg a Washimals állatkákat, akiket sima vizes fürdetéssel, minden alkalommal patyolat tisztává lehet varázsolni, így megmarad az alkotás öröme, minden nap lehet újat alkotni. ??
 
Kapható szettben de akár ki is válogathatóak a kis kedvencek. Az állat kozmetikai szettben található egy kis kád, amivel még élvezetesebb a kisállatok fürdetése. Kis kefével sikálva, egyre tisztábbak és tisztábbak lesznek. A gyerkőcök kiélhetik fantáziájukat, színesebbnél színesebb műveket készíthetnek.??
 
Az állatorvosi szettel, meggyógyíthatják a színhibás kisállatkákat! Ha eltűntek a cica pöttyei, vagy netalán valamilyen betegség folytán pöttyös lett a cica, ezzel a készlettel garantált a gyógyulás! ?
 
A ruhában sem hagy foltot, így anyának sem okoz fejfájást! Fontosak a színek, a színvilág használata a gyermek fejlődésében, így ha mindennapjait is színek között éli, sokkal kiegyensúlyozottabb és vidám felnőtt lesz majd! ❤️
maxresdefault
e97ba2be2eb1b92e48aa245e978f6b93