? Kézzel készített Valentin napi cukiságok – 2. rész ❤️❤️❤️

Valentin napi ajándékaink elkészítéséhez szuper kellékeket találhatunk háztartásunkban. Keress egy elhasználódott fogkefét vagy egy tiszta szivacsdarabot és máris készíthetsz érdekes és egyedi mintákat egy kis festék segítségével. Hogy mire nyomdázz a fogkefével? Vágj ki papírból virágmintákat, nyomkodd bele a fogkefét a temperába és nyomdázz vele a virágra. A virág közepét díszítheted pomponnal vagy meg is festheted. Amint ezzel elkészültél zöld zsenília szálból hajtogass a virágokhoz szárat és ragaszd rá.

 

1b69a66020f6925fbd637f17c9d7c872

 

A mosogató szivacsból könnyedén vághatunk ki különböző formákat például szívet. Ezzel a formával nyomdázhatunk papírlapra. Ehhez csak piros vagy bármilyen más színű temperára lesz szükséged, de természetesen több színt is alkalmazhatsz egyszerre. Készíts levelezőlapot fehér kartonból és nyomdázz rá a szivacsszívvel. A levelezőlapra írj kedves üzenetet az általad megajándékozott részére. Használhatsz hozzá filctollat vagy zselés tollat, de akár színes ceruzát és zsírkrétát is.

 

755453a030669d27e84ec48c247ac384_edited

 

A szív nyomdádat nem csak szivacsból, hanem akár krumpliból is elkészítheted. Amennyiben tökéletes formát szeretnél kapni, úgy kérj anyukádtól egy szív formájú süteménykiszúró formát, így könnyebb dolgod lesz. Vágj egy szelet karikát a krumpliból, vágd ki a formát, mártsd bele a festékbe és már használhatod is. Akár különleges, metál színű festéket is használhatsz! Ugye milyen egyszerű? Barátaid szeretteid és a szerelmed értékelni fogják, hogy saját kézzel készítetted el nekik a Valentin napra szánt ajándékot.

 

homemade-valentine-gifts-wrapping-paper-heart-potatoe-cookie-cutter-paint

 

 

 

A Crayola Különleges hegyű mintázófilcekkel különleges szegély mintákat, vonalakat rajzolhatsz Valentin napi alkotásaidra. 16 ragyogó szín és minta egy készletben!

 

 

A következő részben egy manapság nagyon trendi ajándékdekorációs ötlettel lepünk meg titeket. Várjátok szeretettel! ???