?❤Valentin-napi ajándék házilag?❤

Hamarosan itt a Valentin nap, amikor kicsik és nagyok valami szívhez szóló aprósággal szeretnék meglepni szerelmüket. Nincs annál nagyobb ajándék, mint amikor valami egyedi, saját kezűleg készített dologgal leped meg kedvesedet.
Íme néhány tipp, hogy milyen csodaszép meglepetéseket készíthetsz a Crayola termékekkel.

Valentin-napi üdvözlőlap

Egyszerű, mégis nagyszerű! Készíts egyedi, névre szóló üdvözlőlapot kiszemeltednek. Csak vágd ki a kíván formát papírból, színezd ki a Crayola Extra-kimosható vékony filctollal vagy  Crayola 12 darab vízfesték palettán készlettel és már kész is. Ha szeretnél egy kis izgalmat csempészni az alkotásba, akkor festés előtt a papírra írd rá üzenetedet Crayola fehér zsírkrétával, így ott nem fogja majd be a papírt a festék és  láthatóvá válik üzeneted.
Egyedi, színes, csodaszép! Kell ennél több?
?

secret-message-valentine-steps

Valentin-napi szívfüzér

Romantikus meglepetés, ami garantáltan meghódítja a lányok szívét! Készíts színes szívfüzért szerelmednek a Crayola Gyurmavarázs szívfüzér készletének segítségével. A Crayola Gyurmavarázs szívfüzér készletben minden eszközt megtalálsz az alkotáshoz: piros és fehér gyurma, 1 szívforma, kiszúró, 2 színes filctoll, valamint fonal, melyre felfűzhetőek az alkotások. 

crayola-gyurmavarazs-szivfuzer

Valentin-napi romantikus mécses

Szeretnéd hangulatossá varázsolni otthonotokat a Szerelem napján? Készíts különleges mécsest, ami varázslatos színekben pompázva még meghittebbé teszi a  pillanatot. Szerezz be egy üres befőttesüveget, a külsejét dekoráld ki kedvedre a Crayola Temperakészlet színpompás temperáival, majd helyezd bele a mécsest.

Képkivágás

Reméljük sikerült adnunk néhány tippet, amivel még romantikusabbá teheted a
Valentin napot!

Még több tippet találsz a Facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/CrayolaMagyarorszag/