Lépjünk be a kreativitás világába!

Gondoltad volna, hogy egy egyszerű kosárkából egy mesés műalkotást is készíthetsz?

A Crayola Gyurmavarázs készletekkel szuper egyedi tartókat készíthetsz különböző méretekben és formákban. Tehetsz bele játékfigurákat, gyöngyöket de akár cukorkákat is. Most lépésről lépésre leírjuk, hogyan is lehet ezt könnyedén elkészíteni. Engedd szabadjára a képzeletedet!

 

Első lépés: Válaszd ki a megfelelő méretű és formájú műanyag illetve fém kosárkát, mosd meg és töröld szárazra! A kosárka rácsvonalainak irányától függően különböző mintájú egyedi tartókat készíthetsz.

 

kosárka03 kosárka_01 kosárka02

 

 

 

 

 

 

Második lépés: Ezek után válaszd ki a számodra kedves Crayola Model Magic Gyurmavarázs színeket és már kezdődhetnek is az alkotói percek!

Harmadik lépés: A kosárka belsejéből indulva töltsd ki Crayola Gyurmavarázzsal a műanyag vagy fém tárolót! A színek összetétele a te ízlésedre van bízva.

Negyedik lépés: A kibélelés után, pedig finom mozdulatokkal simítsd rá a kosárka lyukacsos falára úgy, hogy a rácsosok között kidomborodjon a gyurma! Figyelj, hogy a gyurma ne szakadjon meg!

Utolsó lépés: Várd meg, míg megszárad, megszilárdul és már kész is a saját, egyedi kosárkád!

kosárka04

 

A képen két különböző ötlettel kedveskedünk.

Reméljük tetszik az az ötletünk és Ti is készítetek otthon saját kis tárolókosárkákat a Crayola Gyurmavarázs segítségével.

 

Még több tippet találsz a Facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/CrayolaMagyarorszag/

Kreativitásra fel!