Új trend a gyerekfotózásban?: elképesztően egyszerű, de imádják a közösségi oldalak?

Minden szülő előszeretettel árasztja el a közösségi oldalakat gyermeke fotóival: hiszen a kicsikről egyszerűen képtelenség rossz képet készíteni.??

A századik ugyanolyan cuki kép után viszont már megjelenik az igény arra, hogy a szokványostól eltérő, extrább módon tegyék közzé az aktuális felvételt. A drága jelmezeknél, amiket az apróságok nem is nagyon tűrnek meg magukon, és az egzotikus helyszínek keresgélésénél sokkal egyszerűbb módja is van, hogy népszerűvé tedd szemed fényét az interneten: és nincs hozzá szükség másra, mint egy védett betonfelületre, ami nem a négysávos főutat, hanem egy privát kocsibeállót vagy garázst jelent, esetleg járdát, illetve krétára. ?

A háttér a lényeg

A kép lényegét ugyanis nem más adja, mint a földre rajzolt háttér.? Ebben akár a nagyobb tesók segítségét is kérhetjük, így nekik is szórakoztató lesz a fotózás, sőt, ők is részesei lehetnek a kompozíciónak. A nagyobbak maguknak is tervezhetnek beton-stúdiót, a mi dolgunk csak annyi, hogy felülnézetből, vagy legalábbis jó szögből elkészítsük a likevadász felvételt. Íme, néhány ötlet, amiért mindenki rajongani fog!✨?

krétafotó

(Képek: Pinterest.)