Lepd meg édesanyádat vagy nagymamádat egy szuper ajándékkal Anyák napján!

Hamarosan itt az Anyák napja, amikor mindenki valami szuper meglepetéssel készül édesanyjának és nagymamájának. Most mi is szeretnénk adni Nektek néhány tippet, hogy egyszerűen és gyorsan tudjatok varázslatos ajándékokat készíteni.

 

Készíts valami apróságot gyurmából!

A Crayola termékei között szuper gyurmákat találsz. A klasszikus színektől a neon színekig a teljes színpaletta megtalálható gyurmáink között. A Crayola Gyurmavarázs termékekkel pofon egyszerű lesz a dolgod: formázd meg az általad választott alakzatot és hagyd hogy alkotásod a megszáradjon a levegőn!

d07db5fe853224a8b74779ef1176204e417-600x450

 

Fess valami szépet!

Legyen szó szövetről, papírról vagy egy virágcserépről, szuper festékeinkkel mindegyik felületre varázslatos képeket készíthetsz. Készíts anyukádnak egy szuper köténykét, vagy ültess neki virágot az általad festett virágcserépbe. Webáruházunkban mindent megtalálsz, amire alkotás során szükséged lehet: ecsetet, temperát, vízfestéket és filctollakat. 

Mothers-Day-Handprint-Apron-682x1024

f9567de451d580e0a3911e9f7e4bb46c

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha már megvan az ajándék!

Ha már kitaláltad, hogy mivel leped meg édesanyádat, akkor már csak egy szuper csomagolás hiányzik hozzá. Készíts egyedi csomagolást a meglepetés számára. Íme egy szuper útmutató, hogy Te is elkészíthesd saját ajándéktasakod.

Crayola-Seed

 

Reméljük sikerült adnunk néhány tippet, amivel szuper meglepetést készíthetsz szeretteidnek!

Crayola kreatív eszközök a fantázia dús alkotásokhoz a Crayola webáruházból!

Még több tippet találsz a Facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/CrayolaMagyarorszag/

 

Jó munkát nektek!