Karácsonyi dekor a Crayolával

Egy kis fantáziával rengeteg mindent ki lehet hozni a körülöttünk lévő dolgokból, hogy igazán ünnepi legyen a hangulat. A gyerekekkel igazán szabadjára engedhetjük a kreativitást, és a szuper Crayola termékek pedig segítenek ezek kivitelezésében. Mutatjuk mi minden áll rendelkezésre a klasszikus filceken, zsírkrétákon, festéken és ceruzákon kívül.

Gyurmavarázs

A rengeteg színből csupa csodás dísz alkotható meg. Akár a fára, akár az asztalra, biztosan mutatósak lesznek a kézzel készült darabok. A gyurma különlegessége, hogy miután elkészül a végső formája, csak hagyni kell, hogy a levegőn kiszáradjon. Ezután pedig már csak egy akasztó kell és szépülhet is a fa!


Textilfilc

A sokszínű filcekkel a textilanyagok új megjelenést kaphatnak. Az ilyen anyagból készült díszeket kidíszíthetik, vagy akár az ajándékokat is kidekorálhatják velük. Ha egy egyszínű pólót, sálat, vagy táskát a gyerekek kedvükre alkothatják meg, az biztosan az ajándékozott kedvencévé fog válni. Divattervezőnek készülők előnyben!


Glitteres Dekorgyöngyök

Ennek a kreatív alkotó játéknak a lényege, hogy a csillámos bogyókat szét kell nyomkodni az adott formára és a kiegészítő eszközökkel a végső formára igazíthatják a remekművet. A csillogó-villogó képek, díszek csak tovább fokozzák az ünnepi hangulatot amellett, hogy a kislányokat lenyűgözi a sok-sok glitter.


Ablakfestő filc

A sokszínű ablakfilcekkel bármire lehet rajzolni, aminek üvegfelülete van. Ha a gyerkőcök az ablakokra rajzolnak karácsonyra, azt nem csak a család bentről, hanem kintről is megcsodálhatják a járókelők is! Emellett poharakat, gyertyatartókat, üvegdíszeket és még sok mást dekorálhatnak vele kedvükre. A tollakban az a jó, hogy lemoshatóak az üvegfelületekről, de a textilanyagokból is könnyen kimosható, ha véletlen összekenődnének.

Reméljük kis összeállításunkkal sikerült ötleteket adnunk, hogy változatosabb legyen az ünnepi dekoráció az otthonokban. Tekintsétek meg a Crayola Rajziskola videókat is további inspirációkért! Kellemes hangolódást és várakozást kívánunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt!