Crayola Mini Kids Trikolor foglalkoztató készlet

Crayola Mini Kids Trikolor foglalkoztató készlet

10895 Ft

Ismertesse meg gyermekével az alkotás élményét! A Crayola Mini Kids Trikolor foglalkoztató készlet festő, matricázó, kifestő és gyurma eszközei sokrétűen kötik le a gyermek érdeklődését és fejlesztik kézügyességét.

A termék megvásárlása

Cikkszám: 12648 Kategória:

Termékleírás

A Crayola Mini Kids Trikolor foglalkoztató készlet három tárolórészből áll, a legfelső elemen fedéllel. Mindhárom egység az alkotás egy-egy témájának felel meg: festéshez, színezéshez vagy kifestőzéshez, valamint gyurmázáshoz kínálnak eszközöket a gyermekeknek. A Crayola Mini Kids Trikolor foglalkoztató készlet felső, fedeles rekeszében marokra fogható, a kicsik kezében könnyen elférő Crayola marokkréták, újraragasztható matricák (állatfigurás és geometriai alakzatú külsővel), valamint színező filctollak talláhatóak. A Crayola matricák méreganyag mentesek, levehetőek és újraragaszthatóak, akár százszor is! A középső rekeszben Crayola gluténmentes, keverhető színű gyurmák és gyurmakiszúró formák kaptak helyet. A szettben foglalkoztató füzet található a tudatos játékhoz és alkotókedv stimulálásához, valamint 3 tubus ujjfesték és kifestőkönyv is.
A Crayola Mini Kids Trikolor foglalkoztató készletben található Crayola gyurma izgalmas újítás: színei márványosodás mentesen keverhetőek, így két külön szín vegyítéséből egy harmadik, új szín nyerhető, valamint a gyurma nem csak méreganyag-, de gluténmentes is, így lisztérzékeny gyermekek is bátran használhatják, akár már egy éves kortól! A Crayola Trikolor szettben nyomóformák, filctollak is vannak. A Crayola Mini Kids Bikolor foglalkoztató készlet 2 éves kortól ajánlott termék.

További információk

Ajánlott

Lányoknak és fiúknak