Crayola Mini Kids Bikolor foglalkoztató készlet

Crayola Mini Kids Bikolor foglalkoztató készlet

9285 Ft

Fejlessze gyermekét sokrétűen! A Crayola Mini Kids Bikolor foglalkoztató készlet festő, matricázó és gyurma eszközei több fronton is felkeltik a kicsik érdeklődését és lehetővé teszik, hogy számtalan módon megismerjék a világot.

A termék megvásárlása

Cikkszám: 12666 Kategória:

Termékleírás

A Crayola Mini Kids Bikolor foglalkoztató készlet két, fedeles tárolórészből áll. A tároló egységek tematikusak: festéshez és gyurmázáshoz kínálnak eszközöket a gyermekek számára. A kis apróságoknak szóló Mini Kids termékcsoport termékkínálatából széles választékot ölel fel a Crayola Mini Kids Bikolor foglalkoztató készlet, benne 13 ív matricával, melyek állatfigurásak és geometriai alakzatúak. A matricák ragadós fele sem mérgező, valamint a matricák levehetőek és újraragaszthatóak, akár százszor is! A szettben foglalkoztató füzet található a tudatos játékhoz és kreativitás fejlesztéséhez, valamint 3 tubus ujjfesték és 3 doboz gyurma.
A Crayola Mini Kids Bikolor foglalkoztató készletben található Crayola gyurma forradalmi újítás: színei márványosodás mentesen keverhetőek, így két külön szín vegyítéséből egy harmadik, új szín nyerhető, valamint a gyurma nem csak méreganyag-, de gluténmentes is, így lisztérzékeny gyermekek is bátran használhatják, akár már egy éves kortól! A szettben gyurmavágó formák is találhatóak. A Crayola Mini Kids Bikolor foglalkoztató készlet 2 éves kortól ajánlott termék.

További információk

Ajánlott

Lányoknak és fiúknak