Crayola Kis Művész Festékszóró kék

Crayola Kis Művész Festékszóró kék

9205 Ft

Crayola Kis Művész Festékszóró kék. Az elem nélkül működő Crayola Kis Művész kék festékszóróba bepattinthatod a kimosható festékű Crayola filctollakat és a készüléket felpumpálva permetezheted a lapra.

A termék megvásárlása

Cikkszám: 04-8733 Kategória:

Termékleírás

Crayola Kis Művész Festékszóró kék
Eljött a festés és színezés szabadságának ideje. Az elem nélkül működő Crayola Kis Művész kék festékszóróba bepattinthatod a kimosható festékű Crayola filctollakat és a készüléket felpumpálva permetezheted a lapra. A Crayola Kis Művész Festékszóró a nem lekerekített hegyű, hagyományos filcekkel használható. A Festékszóró kék és rózsaszín színben kapható. Könnyen és egyszerűen kezelhető, fogantyúja és könnyű súlya miatt egyszerűen hordozható is. Lányos rózsaszín és fiús, kék színvilágban is kapható. A kék Crayola Kis Művész Festékszóróval (Crayola Airbrush) menő graffitiket, a hozzá tartozó sablonokkal szuper képeket fújhatsz textíliára, papírra, üvegre is. A készülék mellett 8 db. filctollat, 4 db- sablont és 10 ív papírt tartalmaz a készlet. Crayola Kis Művész Festékszóróba tökéletesen passzolnak a vastag, hegyes végű Crayola filctollak, mint a Crayola Extra-lemosható vastag filctoll 8 db (Crayola 58-8328), a Crayola Extra-lemosható vastag filctoll 12 db (Crayola 58-8329), a mini lemosható vastag filctoll 14db (Crayola 8343), a Ablakfestő filc 8 db (Crayola 58-8165) és a Textilfestő élénk filctoll 8 db (Crayola 58-8176).


A Crayola Kis Művész Festékszóró használatához pár javaslat: mindenképpen csak vastag, hegyes végű Crayola filctollakkat használjunk a festékszóróhoz. A filctollakat ellenőrizzük, hogy helyesen bepattintottuk-e a festékszóró fejébbe. Új filctollnál a festékszóró fején tekerhető légszelepen érdemes lazítani, hogy egyenletesen szórja a festéket a lapra, már használtaknál ezen lehet szorítani. Fontos a helyes használatnál, hogy a mintától 3-5 cm távolságba tartsuk a festékszóró fejét, mert ha túl közel helyezzük a laphoz, a sok tinta eláztathatja a képet és a vonalak elkenődnek. Érdemes a festékszóró fejét a sablon mintája felett horizontálisan mozgatni, hogy mindenhol egyenletesen le tudjuk fújni a sablont. A levegő tartályt addig kell felpumpálni, amíg ellenállásba nem ütközünk, és már nehezünkre esik pumpálni. Festék fújásnál érdemes a festékszóróval szakaszosan fújni, a folyamatos, erős fújás a mintában is kárt okozhat, valamint több pumpálást eredményez. Javasoljuk továbbá, hogy a minta elkészítése előtt rövid próbafújással tesztelje a filctoll szórását egy másik lapon, illetve, hogy sötét után világos filctollak használata előtt tisztítsa ki a szórófejet.

További információk

Ajánlott

Lányoknak és fiúknak