Crayola Color Alive Kastélyok és sárkányok színező

Crayola Color Alive Kastélyok és sárkányok színező

2865 Ft

Crayola Color Alive Kastélyok és sárkányok kifestővel megelevenedhetnek rajzaid a mobilod kijelzőjén, ha befotózod az alkalmazással! A kifestő 16 különböző oldalt valamint Colour Alive 7 db filctollat tartalmaz. 4 éves kortól ajánlott.

A termék megvásárlása

Cikkszám: 95-1051 Kategória:

Termékleírás

Crayola Color Alive Kastélyok és sárkányok színező
Kíváncsi voltál már valaha, hogy miként mozognának rajzaid? A fiúknak ajánlott Colour Alive kifestővel és a hozzá tartozó, ingyenesen letölthető alkalmazással most életre keltheted alkotásaidat! Színezd ki a kifestő lapjait, szkenneld be a programmal és nézd miként elevenedik meg a figura. A kifestő szereplője képes reagálni érintésre, sőt még fényképezkedhetsz is vele. A játék során különleges színhatást is alkalmazhatsz a kijelzőn a Colour Alive Sárkánytűz nevű filctollal, amitől lángolni kezdenek a narancssárga színárnyalatok. Ha kifogytál a lapokból, akkor az alkalmazással újabb kifestő lapokhoz juthatsz, amit kinyomtathatsz otthon. A kifestő 16 különböző oldalt valamint 7 db filctollat tartalmaz. A játék 4 éves kortól ajánlott. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból és az AppStore-ból. A játék nem tartalmazza a hozzá szükséges okostelefont, tabletet.
A JatekBolt.hu játék webáruházban további Crayola Color Alive játékokat és egyéb Crayola termékeket találhatsz.

A Crayola Color Alive termékekhez tartozó, ingyenesen letölthető applikációt a gyártó a kifogástalan felhasználói élmény érdekében külön-külön optimalizálja a készülékekre. A gyártó folyamatosan, egyre több eszközre finomítja a Crayola Color Alive applikációt, mely az AppStore-ban, a Google Play áruházban valamint a Windows Store-ban érhető el.

A Crayola Color Alive alkalmazás jelenleg számos eszközön megfelelően működik, az alábbi hivatkozáson megtekintheti, mely készülékek kompatibilisek vele:

Crayola Color Alive alkalmazással kompatibilis eszközök listája
Ha nem találta meg készülékét a felsoroltak között, akkor előfordulhat, hogy nem fog hibátlanul működni az applikáció.

Letöltési linkek:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.DAQRI.crayola.coloralive&hl=en
iOS: https://itunes.apple.com/us/app/crayola-color-alive/id939272201?mt=8
Windows: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/crayola-color-alive/e066c6b4-7643-469e-9e77-c2d0f4134b9a
A kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! Megértésüket és türelmüket köszönjük.

További információk

Ajánlott

Fiúknak